Om oss

Välkommen till oss

GALI HAIR är en modern frisörsalong på Skeppsgatan 1a, Västra hamnen i Malmö. Inredningen och känslan i salongen speglar vår filosofi; kvalité och harmoni, enkelt och smakfullt

Vår styrka ligger i vår personal som arbetar efter samma policy och i enighet kring vad ett väl utfört arbete innebär.

Uppnå dina hårvisioner 

Med vår goda kompetens hjälper vi dig gärna. Vi erbjuder ett brett utbud av hårtjänster till herr, dam, barn och vi vägleder dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukter från världsledande företag.

Boka tid

Du kan boka tid genom att ringa oss på: 040 – 655 90 90 eller att boka direkt online:

Vår historia

Namnet GALI uppstod från bokstäverna i namnen ”Gabrijela och Lidija”, tvillingarna som också är grundare till salongen lanserad den 1: a oktober 2016.

För dem flesta är vi mest kända som Frisör – Tvillingarna.

Med trogen kundkrets som visat oss förtroende och stöd, samt gedigna erfarenheter som vi har samlat på oss under årens gång, har fört oss till att uppfylla en tidig dröm.

Ambition, engagemang och kvalité är vår policy

Det kändes självklart att vår nya salong skulle bli i Västra hamnen, ett område som återspeglar nytänkaranda, kreativitet och tillväxt. Vi kände igen oss i attityden och vill förmedla en känsla av välbefinnande och lyx som vi hade visioner om när vi skapade GALI HAIR.

Det började med en tidig dröm

Med dockorna vi fick som barn och snabbt klippte av allt hår på för att sätta vår egen prägel och se skillnaden.

Mycket hände i våra liv däremellan som danskarriär, pianolektioner, musik komponering till att stå på scen och sjunga. Vi provade arbeten som dekoratörer, florist och bartender och allt var spännande, stort och häftigt men hela tiden gjorde den där undertryckta drömmen sig påmind om hår och frisyrer. Till slut konfronterade vi drömmen och helt plötsligt blev den verklighet för oss och, en värld och livsstil inför vilken vi känner stor passion.

För att uppnå en dröm måste man ibland offra en annan

I vårt fall var det sång och musik. Oavsett om man arbetar som artist eller frisör kräver det enligt oss fullständig närvaro, med både kropp, själ och hjärta, för att man ska uppnå framgång och det var med den inställningen vi gick All In mot frisöryrket.

Särskilt TACK

Till våra fabulösa kunder som har trott på oss, stöttat oss, sett vår potential och förgyllt våra dagar! För alla år med glädje, blod, svett, tårar och skratt, utmaningar, och erfarenheter som har gjort oss till dem frisörer vi är idag.

Familjen och vänner, som har följt oss under hela vår resa och utveckling, som har trott på oss och peppat, för ert tålamod!

Kajsa Guntell, för tillit, potentialen du såg i oss, alla kloka råd och all hjälp du bidragit med, vi glömmer dig aldrig!!

Vår första arbetsplats där allt tog fart påtagligt, Christer Uhlin du kommer alltid att finnas med oss!

Samtliga tidigare kollegor och leverantörer som vi har mött under resans gång, för allt ni har delat med er!

Tack vare alla ER och efter åtskilliga år med hårt arbete kan vi nu inleda en ny epok med varumärket GALI HAIR.